Min Historien, Bakgrunn og Inspiration

Hei! Jeg er Dr. Nicola McCaffrey ....

Jeg er en klinisk psykolog som tilbyr en rekke psykologiske vurderinger og terapeutiske tjenester til det engelsktalende internasjonale samfunnet i Norge og på verdensbasis.

Jeg har en doktorgrad i klinisk psykologi fra Universitetet i Glasgow og ble kvalifisert til å praktisere som klinisk psykolog i Storbritannia i 2008. Jeg er også autorisert til å praktisere som psykolog i Norge med Statens Autorisasjons Konto (SAK) for helsepersonell og er medlem av Norsk Psykolog Forening.
Jeg har jobbet i en rekke offentlige og private psykologiske instanser og har erfaring med å jobbe med barn, ungdom og voksne på alle nivåer. Jeg tilbyr psykologisk utredning og behandling med et bredt spekter av følelsesmessige, atferdsmessige og psykiske vansker. Min brede bakgrunn av kompetanse og erfaring betyr at det ofte er mulig å finne gode måter å hjelpe, selv når et problem har vist seg å være motstandsdyktig mot tidligere forsøk på intervensjon. 

Å arbeide og leve som en med en annen bakgrunn, gjør at jeg er spesielt interessert i å finne løsninger på de mange utfordringene som en kan bli møtt med i et fremmed land. Denne erfaringen gir meg samtidig en god mulighet til å forstå mine klienter på en best mulig måte.  

Mitt ultimate mål er å forbedre din velvære og livskvalitetI gi deg verktøy for å sikre at du får det du vil ha ut av livet ditt og være tilgjengelig for ytterligere støtte hvis du trenger det.